mötesrum-i-stockholm

Mötesrum

Till oss på Kontorshotell Stockholm kan ni vända er om ni behöver boka ett mötesrum för exempelvis en konferens eller ett kundmöte. Vi har konferenslokaler som rymmer olika antal personer så att ni enkelt hittar en som passar era behov. Vår största lokal rymmer upp till 35 personer medan den minsta är ett samtalsrum som lämpar sig för 3 personer. Alla rum är inredda med komplett möblemang och går att boka från en timma och uppåt.

Fullt utrustade mötesrum i Stockholm city

I vår vackra sekelskiftesvåning får ni tillgång till kreativa mötesrum som är utrustade med allt som kan tänkas behövas för en lyckad konferens. I rummen finns det antingen tillgång till en projektor eller en 65″ TV-skärm, pennor och block samt skrivpapper. Det är även möjligt att få tillgång till ett videokonferenssystem eller ett telefonkonferenssystem om ni under ert möte skall samtala med andra, och självklart ingår alltid trådlöst internet när ni vänder er till oss för att hyra mötesrum i Stockholm. I vårt största mötesrum finns det också elektroniska mörkläggningsgardiner som styrs från en touch screen.

mötesrum-på-kontorshotell-i-stockholm

Boka mötesrum i Stockholm hos oss

Ni kan alltid vända er till oss när ni behöver hyra mötesrum i Stockholm city.

  • Våra lokaler ligger centralt på Östermalm
  • Ni kan boka rummen under den period ni önskar
  • Våra priser är alltid fördelaktiga

Boka ett trivsamt och billigt mötesrum i Stockholm hos oss

Vi erbjuder ett mötesrumspaket som innebär att ni alltid får en rabatt på 50 % när ni bokar ett mötesrum i Stockholm hos oss. Det går naturligtvis också att göra enstaka bokningar utan paket. Hos oss kan ni även hitta en kontorsplats i Stockholm, och även de hyr vi ut till ett bra pris.

Om ni vill göra en bokning eller har ytterligare frågor om våra lokaler är ni välkomna att ta kontakt med våra medarbetare!