kontorsplats-i-stockholm

Kontorsplats

Att hitta en kontorsplats i Stockholm som inte kostar skjortan är en utmaning för både föreningar och företagare. Istället för att du själv skall avsätta tid på att hitta en lämplig lokal som ligger centralt samt köpa in nödvändiga möbler och inventarier kan du kontakta oss på Kontorshotell Stockholm. Vi erbjuder lösningar som passar bra oavsett om du vill ha ett eget rum eller om du vill sitta i ett öppet landskap tillsammans med andra.

Hos oss är det enkelt att hyra kontorsplats i Stockholm

Vi har i huvudsak tre olika tjänster som kan vara aktuella för dig som letar efter en billig kontorsplats, men eftersom vi arbetar med flexibilitet som ledord har du även möjlighet att ställa specifika önskemål som vi försöker tillgodose. Hos oss kan du exempelvis välja att ha tillgång till våra lokaler ett par dagar i veckan, alla dagar i veckan eller bara då och då. Väljer du att hyra ett kontorsrum är de fullt utrustade med både skrivbord och förvaringsmöbler. De som hyr ett rum av oss får även möjlighet att boka våra mötesrum till halva priset.

kontorsrum-på-kontorshotell-i-stockholm

Smidiga lösningar för en kontorsplats i Stockholm

Vi har kontorsrum och kontorsplatser för alla behov. Några av de valmöjligheter du har hos oss är:

  • Enkla kontoret – företagets besöksadress förläggs till oss och du får tillgång till alla våra kontorstjänster, men ingen fast kontorsplats
  • Kontorsplats i öppet landskap – passar för dig som behöver en arbetsplats en eller flera dagar i veckan
  • Kontorsrum – för dig som vill ha ett eget rum på 9-30 kvm

Vi erbjuder ett bra pris för kontorsplats i Stockholm

Vilket pris för att hyra kontorsplats du kommer betala beror på vilka av våra tjänster du väljer att utnyttja. Vi vill vara transparenta i vår prissättning och informerar alltid på förhand om kostnaden, innan vi ingår ett avtal med varandra. Om du behöver en kontorsplats i Stockholm ser vi gärna att du tar kontakt med oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda.

Vi skräddarsyr våra tjänster efter den enskilda kundens behov, så du enbart betalar för det du faktiskt behöver och kommer att använda.