Om oss

Ett av de äldsta kontorshotellen i Stockholm

Selected Office grundades redan 2007, vilket gör det till ett utav Stockholms äldsta kontorshotell. Våra lokaler finns centralt belägna på Artillerigatan 6 på Östermalm, bara ett stenkast från Nybrokajen och Östermalmstorgs respektive Kungsträdgårdens tunnelbanestation. Vi erbjuder kontorsplatser, kontorsrum, virtuella kontor och mötesrum till företag, föreningar och enskilda entreprenörer. För oss är ledord som positivitet och värme centrala för att vi skall kunna hjälpa våra kunder till ett enklare företagande, genom att ta hand om allt som rör kontoret och behovet av lokaler.

Vi som jobbar här

Vi är ett positivt gäng som jobbar på Selected Office, ett kontorshotell i centrala Stockholm. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar!

medarbetare-på-kontorshotell-i-stockholm
Fredrik
manlig-medarbetare-på-kontorshotell-i-stockholm
Timothy 
kvinnlig-medarbetare-på-kontorshotell-i-stockholm
Yvonne

Vi har lokaler för alla behov

Att ha ett mångsidigt utbud och arbeta med flexibilitet har alltid varit väsentligt för oss på Selected Office. Vi tror på att arbeta lösningsorienterat och därför utgår vi alltid ifrån våra kunders specifika behov och önskemål när vi utformar våra kontorslösningar. Våra lokaler är moderna och hemtrevliga och lämpar sig både för om man vill sitta i ett öppet kontorslandskap och när man vill ha tillgång till ett helt eget rum.

exempel-på-kontosrum-på-kontorshotell-i-stockholm

Hos oss kan du känna dig som hemma

Målet med vår verksamhet är att kunna erbjuda tillgång till en arbetsplats som känns som ens egen. Därför är vi noga med att alltid sätta dina behov först, för att du skall uppleva våra kontorslokaler som dina egna när du vistas hos oss.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hitta en kontorsplats mitt i centrala Stockholm!